top of page

Személyre szabott technológia

A bevezetés során nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a technológia minden eleme megfeleljen a gazdaság igényeinek, adottságainak. Így érhetjük el azt, hogy hosszútávon is jól működő beruházást valósítsunk meg. 

01

Alapanyagok

Felmérjük a rendelkezésre álló szerves anyagokat: mi, mikor, milyen gyakorisággal, honnan, milyen feldolgozottságban áll rendelkezésre.

02

Területek

Felmérjük a kezeléshez és tároláshoz rendelkezésre álló területeket: trágyatárolók, utak, szántóföldi területek. Azt is megvizsgáljuk, hogy mennyi és milyen minőségű területen szeretné a gazda kijuttatni az anyagot.

03

Munkaerő, gépek

Mekkora az elérhető és a szerves anyag mennyiségéhez képest szükséges gép és ember állomány. Hol vannak vízforrások, milyen módon juttatható el a víz a prizmákhoz.

04

Minőségi célkitűzések

Mit szeretne a gazda elérni a kezelt trágyával/komposzttal a földeken hozzávetve a talajművelési technológiát és a jelenlegi tápanyag gazdálkodást, növényvédelmet. Összeállítjuk a receptúrákat és az éves kezelési munkatervet.

05

Üzembe helyezés, oktatás

Leszállítjuk és üzembe helyezzük a komposztforgatót, egyéb szükséges gépeket. Közösen felépítjük az első prizmákat, majd a teljes folyamatot végigkövetjük. Heti rendszerességgel személyesen kimegyünk a telephelyre, illetve napi kapcsolatot tartunk telefonon, interneten. Visszajelzést adunk a szükséges beavatkozásokról. Közösen végezzük el a napi és a heti méréseket és értékeljük az adott állapotot. A kész, mérhető minőségű komposzt/kezelt trágya jelenti a folyamat végét.

06

Minőség ellenőrzés, utókövetés

Az első évben, igény szerint a másodikban havonta egyszer személyesen bejárást tartunk a telepen és értékeljük az eredményeket. Laboros vizsgálatukat végzünk és visszajelzést adunk az esetleges módosításokhoz. 

Felkeltettük figyelmét?

Lépjen velünk kapcsolatba, szívesen válaszolunk kérdéseire!

bottom of page