top of page

GUJER TG 231

GUJER_TG_231.webp

Kardánhajtású modell, amelyet egy traktor húz maga mellett. Igazán meggyőző a teljesítménye, hiszen évi 1500-5000 tonna szerves anyag feldolgozására is képes.

 

A traktor maximális nyomtávja 1,8 méter és sebességben tudnia kell a 200-300 m/óra mászósebességet.  

 

Közepes gazdaságok, önkormányzatok számára, kisebb komposzttelepek, komposztálási szolgáltatást végző cégek számára.

Teljesítménye alapján a jellemző kihasználtsága 1500 t/év feletti biomassza alapanyag feldolgozására alkalmas, de maximum használattal a 5000 t/év is elérhető.

 

Ez a modell már betontömbbel kiegyensúlyozott, aminek köszönhetően nagyon stabilan halad előre az anyagban. A forgató híd hidraulikusan vontatási pozícióba állítható, így a közlekedés is kényelmes.

Gujer technológia

A kompromisszumok nélküli komposztforgatókat a svájci Gujer Innotec AG gyártja. Műszaki precizitás, hatékonyság, minimális fenntartási költség és kiváló ár-érték arány jellemzi ezeket a gépeket.

 

Minden Gujer modell lelke a magas ellenálló képességű és egyedi kisosztású forgató dob és késkiosztás.

 

A Gujer technológia jelentős lóerő igény csökkenés és gépkímélet mellett végez tökéletes homogenizálást, levegőztetést és nedvesítést. 

GUJER_forgatodob.png

Műszaki paraméterek

A TLT forgása 540. Prizma mérete: 2,3 m x 1,3 m. Munkaspecifikus teljesítmény: 400 m3/h. A híd belső borítása rozsdamentes acéllemez. A gép rövid kardánokkal dolgozik, így nagyon traktor és kardánkímélő. Felső függesztésű, azaz a kardán a vontató kar alatt található!

Fizikai méretek: 


Súly: 1950 kg
Szélesség: 3,5 m
Hosszúság: 3 m
Híd magasság: 1,25 m

A gépet TOPTEX takarófólia vezetővel és beépített nedvesítő fúvókákkal szállítjuk.

Referencia

Lakitelek Népfőiskola, Lakitelek


Már a harmadik szezonját kezdi meg a TG231-es, amit egy 70 lóerős Antonio Carraro TRX7800 erőgéppel működtetnek.

 

A Népfőiskola egy igazán impozáns biokertészettel, lovardával és az ország legszebb Footgolf pályájával, és persze nagy parkosított területtel rendelkezik.

 

Köszönhetően az elhivatott és környezettudatos vezetésnek, a Népfőiskola teljes zöldjavait feldolgozza a TG231. Legyen az konyhai nyesedék, lótrágya vagy fű, minden megy a prizmákba, majd vissza a kertészetbe és a gyepre.

 

Óriási lépés volt a kertészet számára a zártláncú, körkörös biomassza feldolgozás megvalósítása, melyet követően a külső input anyag igény 90%-kal csökkent. 

bottom of page