top of page
Keresés

Animalfutura az Alföldi Állattenyésztési Napokon

2021. szeptember 23-25. között kerül megrendezésre a 28. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok kiállítás, ahol minket is megtalálsz a H szektor 1003-as standján!


A hódmezővásárhelyi kiállítás minden évben sok látogatót vonz, hiszen a hazai mezőgazdaság szereplői jelentős számban képviseltetik magukat, az elmúlt évekhez hasonlóan mi is örömmel készülünk rá. Fontosnak tartjuk, hogy minél többen ismerkedjenek meg olyan új technológiákkal, melyek nem csak a haszonállattartásban teremtenek jótékony, változatos mikrobiális környezetet, hanem alkalmazásuk olyan minőségű szerves trágyát eredményez, amellyel a gazdák hatékonyan tudnak a növénytermesztésben tápanyagot pótolni. Ez a szempont természetesen nem újdonság az állattenyésztésben, azonban az elmúlt években háttérbe szorult, most pedig újra fel kell fedeznünk.

Az „Animalfutura - Állatjólét másként” célja, hogy mind az istálló terében, mind az állatok szervezetében olyan folyamatokat indítson be és támogasson, amelyek a legalapvetőbb mikrobiológiai szinteken teremtenek egészséges, stabil, az állatot magas fokon támogató körülményeket. A Charline Takarmányszén termékek, az alomkezelési technológiánk és a Gujer trágyaforgató gépcsalád egyszerű, hatékony és világszínvonalú megoldásokat nyújtanak a gazdáknak a biológiai alapú gazdálkodás legsikeresebb megvalósításához.

Képzett tanácsadóink mindent tudnak a technológiáról és a termékekről, ezért bátran kérdezhettek tőlük, erre akár pár szóban, akár hosszabb beszélgetések keretében is lehetőségetek lesz!


Látogatóink számára kedvezményekkel is készülünk, a komposzttea gyártó gépek (AF-alko gépcsalád) és a Charline Takarmányszén termékcsaládunk 10% kedvezménnyel megrendelhető a kiállításon, Gujer trágyaforgató gépekhez pedig akár 500.000 Ft árelőnnyel juthattok hozzá.


Keressétek tehát az Animalfuturát az Alföldi Állattenyésztési Napokon, a H szektor 1003-as standján!

bottom of page